100% BIO fekete berkenye préslé
Felturbóznád immunrendszered? Esetleg konkrét problémára keresel természetes megoldást? 100% BIO fekete berkenye préslevünk a neked való választás!
Nem túlzás azt állítani, hogy a fekete berkenye csodanövény! Általános immunerősítő, ér- és gyomorvédő, gyulladáscsökkentő hatású gyümölcs, mely javítja a látást, csökkenti a magas vérnyomást és vércukorszintet, a káros koleszterin mennyiségét. Klinikailag igazoltan lassítja a rákos sejtek szaporodását.
A Hárs Udvarban 100% BIO gazdaságból származó berkenyét dolgozunk fel. Préslevünk mély bíbor színe és fanyar, savanykás, mégis kellemes íze kiváló komplementere a homoktövisnek, melyek szinergens módon egészítve ki egymást kúraszerűen is fogyaszthatók. Nemcsak egészséges, de kiváló szomjoltó ital is hűtve, nyári napokon.
Minőségét megőrzi: gyártástól számított 6 hónapig (felbontást követően 30 napig).
Tárolása: felbontás után hűtőben.
2,900Ft – 14,400Ft
- „Akkor miért nem romlik meg?”
A minőségmegőrzésről a rendkívül sűrű cukorszirup gondoskodik. Ennek köszönhetően a termék stabil, felbontás után is hosszú ideig megőrzi frissességét, nem igényel hűtést (de hűvös helyen, pl. kamrában tárolandó), továbbá igen kiadós, jól hígítható. - „Túl sok cukor van benne, az egészségtelen!”
A kiemelkedően magas cukortartalommal egyenes arányban szörpjeink az átlagosnál több növényi rész felhasználásával készülnek, hogy ízük a megszokottnál intenzívebb legyen. Az elkészített üdítő cukortartalma azonban már attól függ, hogy milyen hígításban fogyasztjuk a szörpöt: a címkén 1:8 arányú hígítással kalkuláltunk, de ennél hígabban, 1:9 arányban javasoljuk a termék fogyasztását. Családunk egyes tagjai még ennél is „vizesebben” szeretik. - „Miért nem készítünk cukormentes változatot?”
Három okból. Egyrészt, herbaszörpöket készítünk, így odafigyelünk arra, hogy a gyógynövények a lehető legjobb minőségben kerüljenek a fogyasztók elé. Ezért nem főzzük meg őket. Másrészt, ha kiiktatjuk a cukrot a gyártási folyamatból, azzal kiiktatjuk az egyetlen tartósítószermentes megoldást, így cukor helyett jöhet a nátrium-benzoát és a kálium-szorbát. Harmadszor pedig, attól, hogy cukormentesen akarunk szörpöt készíteni, az édes ízről gondoskodunk kell. Választhatunk szintetikus édesítőszereket, melyeknek kellemetlen mellékíze azonban gyakran kiérződik, vagy választhatunk organikus édesítőszereket. A Hárs Udvar szellemiségéhez nyilvánvalóan ez utóbbi állna közelebb. A termék fogyasztói ára azonban ebben az esetben megközelítené a 4-5000 forintot.
Ha először találkozol a termékkel vagy ajándéknak szánod, ajánljuk, hogy a számodra legszimpatikusabb és legkisebb kiszereléssel kezdd az ismerkedést. Ha bevált és visszatérsz, vagy többen összefogva rendeltek, a legközelebbi vásárlásnál már inkább a gyűjtőmennyiségeket ajánljuk, hiszen így tudjuk a legkedvezőbb árakat biztosítani!