100% BIO fekete berkenye préslé

Felturbóznád immunrendszered? Esetleg konkrét problémára keresel természetes megoldást? 100% BIO fekete berkenye préslevünk a neked való választás!

Nem túlzás azt állítani, hogy a fekete berkenye csodanövény! Általános immunerősítő, ér- és gyomorvédő, gyulladáscsökkentő hatású gyümölcs, mely javítja a látást, csökkenti a magas vérnyomást és vércukorszintet, a káros koleszterin mennyiségét. Klinikailag igazoltan lassítja a rákos sejtek szaporodását.

A Hárs Udvarban 100% BIO gazdaságból származó berkenyét dolgozunk fel. Préslevünk mély bíbor színe és fanyar, savanykás, mégis kellemes íze kiváló komplementere a homoktövisnek, melyek szinergens módon egészítve ki egymást kúraszerűen is fogyaszthatók. Nemcsak egészséges, de kiváló szomjoltó ital is hűtve, nyári napokon.

Minőségét megőrzi: gyártástól számított 6 hónapig (felbontást követően 30 napig).

Tárolása: felbontás után hűtőben.

2,900Ft14,400Ft

Napi 2x5cl (kúraszerűen három hétig, egy hét kihagyással).
Pasztörizálással tartósított termék. Minőségét megőrzi: gyártástól számított 12 hónapig.
(100g termékben) Energia: 297 kJ/70 kcal, zsír: 0 g, amelyből telített zsírsavak: 0 g, szénhidrát: 17,7 g, amelyből cukrok: 8,3 g, fehérje: 0 g, rost: 0 g, só: 0 g.
100% BIO fekete berkenye (Aronia melanocarpa).
Nincs, vegán étrendet követők és cukorbetegek számára is ajánlott fogyasztása.
Herbaszörpjeinket tartósítószerek és hőkezelés nélkül készítjük.

  • „Akkor miért nem romlik meg?”
    A minőségmegőrzésről a rendkívül sűrű cukorszirup gondoskodik. Ennek köszönhetően a termék stabil, felbontás után is hosszú ideig megőrzi frissességét, nem igényel hűtést (de hűvös helyen, pl. kamrában tárolandó), továbbá igen kiadós, jól hígítható.
  • „Túl sok cukor van benne, az egészségtelen!”
    A kiemelkedően magas cukortartalommal egyenes arányban szörpjeink az átlagosnál több növényi rész felhasználásával készülnek, hogy ízük a megszokottnál intenzívebb legyen. Az elkészített üdítő cukortartalma azonban már attól függ, hogy milyen hígításban fogyasztjuk a szörpöt: a címkén 1:8 arányú hígítással kalkuláltunk, de ennél hígabban, 1:9 arányban javasoljuk a termék fogyasztását. Családunk egyes tagjai még ennél is „vizesebben” szeretik.
  • „Miért nem készítünk cukormentes változatot?”
    Három okból. Egyrészt, herbaszörpöket készítünk, így odafigyelünk arra, hogy a gyógynövények a lehető legjobb minőségben kerüljenek a fogyasztók elé. Ezért nem főzzük meg őket. Másrészt, ha kiiktatjuk a cukrot a gyártási folyamatból, azzal kiiktatjuk az egyetlen tartósítószermentes megoldást, így cukor helyett jöhet a nátrium-benzoát és a kálium-szorbát. Harmadszor pedig, attól, hogy cukormentesen akarunk szörpöt készíteni, az édes ízről gondoskodunk kell. Választhatunk szintetikus édesítőszereket, melyeknek kellemetlen mellékíze azonban gyakran kiérződik, vagy választhatunk organikus édesítőszereket. A Hárs Udvar szellemiségéhez nyilvánvalóan ez utóbbi állna közelebb. A termék fogyasztói ára azonban ebben az esetben megközelítené a 4-5000 forintot.

Ha először találkozol a termékkel vagy ajándéknak szánod, ajánljuk, hogy a számodra legszimpatikusabb és legkisebb kiszereléssel kezdd az ismerkedést. Ha bevált és visszatérsz, vagy többen összefogva rendeltek, a legközelebbi vásárlásnál már inkább a gyűjtőmennyiségeket ajánljuk, hiszen így tudjuk a legkedvezőbb árakat biztosítani!

Gyömbéres puszedli

Narancsos zabcsók kézműves desszert

Fekete berkenye lekvár

Homoktövis lekvár

Csipkekeksz

Csipkebogyó lekvár