Csipkebogyó hidegtea kivonat
Ha vitaminban gazdag, mégis klasszikus frissítőt keresel, a Hárs Udvar csipkebogyó hidegtea kivonata a neked való választás!
Aki szereti a gyógynövényteákat, és rendszeresen issza is, az jól tudja, hogy a csipkebogyó egyetlen ellensége a forrázás. A csipkebogyó tea ugyanis hideg vízben áztatandó, majd szűrést követően ízesíthető belátásunk szerint. Az elkészítés módját és az összetevőket tekintve tehát majdhogynem ugyanúgy készül, mint egy hagyományos szörp, ráadásul mindkettőt hidegen fogyasztjuk. Ezeket az alapigazságokat igyekeztünk megerősíteni, mikor csipkebogyó szörpünket hidegtea kivonatnak kereszteltük.
A Hárs Udvar csipkebogyó hidegtea kivonatát két lépcsős eljárással készítjük, hogy a frissen gyűjtött áltermésből minden értékes hatóanyagot kinyerhessünk. A rózsaszínes árnyalatot szárított hibiszkusz virág hozzáadásával érjük el. Visszatérő Vásárlóink nagy elismeréssel és nem csak téli időszakban keresik csipkeszörpünket, bízunk benne, új Vásárlóink tetszését is elnyeri majd!
0Ft – 13,500Ft
- „Akkor miért nem romlik meg?”
A minőségmegőrzésről a rendkívül sűrű cukorszirup gondoskodik. Ennek köszönhetően a termék stabil, felbontás után is hosszú ideig megőrzi frissességét, nem igényel hűtést (de hűvös helyen, pl. kamrában tárolandó), továbbá igen kiadós, jól hígítható. - „Túl sok cukor van benne, az egészségtelen!”
A kiemelkedően magas cukortartalommal egyenes arányban szörpjeink az átlagosnál több növényi rész felhasználásával készülnek, hogy ízük a megszokottnál intenzívebb legyen. Az elkészített üdítő cukortartalma azonban már attól függ, hogy milyen hígításban fogyasztjuk a szörpöt: a címkén 1:8 arányú hígítással kalkuláltunk, de ennél hígabban, 1:9 arányban javasoljuk a termék fogyasztását. Családunk egyes tagjai még ennél is „vizesebben” szeretik. - „Miért nem készítünk cukormentes változatot?”
Három okból. Egyrészt, herbaszörpöket készítünk, így odafigyelünk arra, hogy a gyógynövények a lehető legjobb minőségben kerüljenek a fogyasztók elé. Ezért nem főzzük meg őket. Másrészt, ha kiiktatjuk a cukrot a gyártási folyamatból, azzal kiiktatjuk az egyetlen tartósítószermentes megoldást, így cukor helyett jöhet a nátrium-benzoát és a kálium-szorbát. Harmadszor pedig, attól, hogy cukormentesen akarunk szörpöt készíteni, az édes ízről gondoskodunk kell. Választhatunk szintetikus édesítőszereket, melyeknek kellemetlen mellékíze azonban gyakran kiérződik, vagy választhatunk organikus édesítőszereket. A Hárs Udvar szellemiségéhez nyilvánvalóan ez utóbbi állna közelebb. A termék fogyasztói ára azonban ebben az esetben megközelítené a 4-5000 forintot.
Ha először találkozol a termékkel vagy ajándéknak szánod, ajánljuk, hogy a számodra legszimpatikusabb és legkisebb kiszereléssel kezdd az ismerkedést. Ha bevált és visszatérsz, vagy többen összefogva rendeltek, a legközelebbi vásárlásnál már inkább a gyűjtőmennyiségeket ajánljuk, hiszen így tudjuk a legkedvezőbb árakat biztosítani!