Cukormentes herbaszörpök – steviával

Hagyományos, cukor alapú szörpjeink piacra vezetése óta egyre növekvő mértékben találkozunk a cukormentes változatra irányuló vásárlói igényekkel. Ezeknek megfelelve immár öt ízben készítünk steviával édesített herbaszörpöket. A kis kiszerelések nemcsak a kóstolás lehetőségét kínálják, de biztonságérzést is nyújtanak: garantáltan elfogynak, még mielőtt minőségét veszítené a felbontott üveg tartalma.

A választott ízt és darabszámot kérjük a rendelés megjegyzés rovatában pontosítani.

1,200Ft

Javasolt hígítási arány: 1 dl szörp + 9 dl víz = 1 liter kész üdítő!
Pasztörizálással tartósított termék. Minőségét megőrzi: gyártástól számított 12 hónapig (felbontástól 30 napig).
Összetevők: Bodzavirág (Sambucus nigra) / frissen préselt gyömbér (Zingiber officinale) / csipkebogyó áltermés és szárított hibiszkusz virág (Rosa canina, Hibiscus sabdariffa) / frissen préselt homoktövis (Hippophae rhamnoides) / fekete berkenye préslé (Aronia melanocarpa) vizes oldata, stevia, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav.
Allergének: Nincs, GMO-mentes, laktóz- és gluténmentes, vegán. Fogyasztása cukorbetegeknek kifejezetten ajánlott!
Herbaszörpjeinket tartósítószerek és hőkezelés nélkül készítjük.

  • „Akkor miért nem romlik meg?”
    A minőségmegőrzésről a rendkívül sűrű cukorszirup gondoskodik. Ennek köszönhetően a termék stabil, felbontás után is hosszú ideig megőrzi frissességét, nem igényel hűtést (de hűvös helyen, pl. kamrában tárolandó), továbbá igen kiadós, jól hígítható.
  • „Túl sok cukor van benne, az egészségtelen!”
    A kiemelkedően magas cukortartalommal egyenes arányban szörpjeink az átlagosnál több növényi rész felhasználásával készülnek, hogy ízük a megszokottnál intenzívebb legyen. Az elkészített üdítő cukortartalma azonban már attól függ, hogy milyen hígításban fogyasztjuk a szörpöt: a címkén 1:8 arányú hígítással kalkuláltunk, de ennél hígabban, 1:9 arányban javasoljuk a termék fogyasztását. Családunk egyes tagjai még ennél is „vizesebben” szeretik.
  • „Miért nem készítünk cukormentes változatot?”
    Három okból. Egyrészt, herbaszörpöket készítünk, így odafigyelünk arra, hogy a gyógynövények a lehető legjobb minőségben kerüljenek a fogyasztók elé. Ezért nem főzzük meg őket. Másrészt, ha kiiktatjuk a cukrot a gyártási folyamatból, azzal kiiktatjuk az egyetlen tartósítószermentes megoldást, így cukor helyett jöhet a nátrium-benzoát és a kálium-szorbát. Harmadszor pedig, attól, hogy cukormentesen akarunk szörpöt készíteni, az édes ízről gondoskodunk kell. Választhatunk szintetikus édesítőszereket, melyeknek kellemetlen mellékíze azonban gyakran kiérződik, vagy választhatunk organikus édesítőszereket. A Hárs Udvar szellemiségéhez nyilvánvalóan ez utóbbi állna közelebb. A termék fogyasztói ára azonban ebben az esetben megközelítené a 4-5000 forintot.

Ha először találkozol a termékkel vagy ajándéknak szánod, ajánljuk, hogy a számodra legszimpatikusabb és legkisebb kiszereléssel kezdd az ismerkedést. Ha bevált és visszatérsz, vagy többen összefogva rendeltek, a legközelebbi vásárlásnál már inkább a gyűjtőmennyiségeket ajánljuk, hiszen így tudjuk a legkedvezőbb árakat biztosítani!

Gyömbéres puszedli

Narancsos zabcsók kézműves desszert

Fekete berkenye lekvár

Homoktövis lekvár

Csipkekeksz

Csipkebogyó lekvár