Immunerősítő préslé kombináció

Ebben a termékben három „vegytiszta” préslé ereje és íze egyesül: a frissen préselt homoktövis eredendő savanyúságát a fekete berkenye fanyarsága tompítja, miközben egymás hatását megsokszorozva, egyidőben jutnak be szervezetünkbe. Ahhoz azonban, hogy mindez nemcsak hasznos, de élvezetes is legyen, szűretlen almavelőt is használunk, így kerülve el a cukor hozzáadását.

Immunerősítő préslé kombinációnk már kellően édeskés ahhoz, hogy akár gyerekek is elfogadják, ami egyben jó hír a savanyúságra érzékeny (gyomrú) felnőttek számára is. Napi adagja 2 dl/fő, így kóstolónak, ismerkedésnek először a kisebb, míg kúra jelleggel azonban mindenképpen a nagyobb kiszerelést ajánljuk.

3,600Ft18,600Ft

Napi 2x5cl (kúraszerűen három hétig, egy hét kihagyással).
Pasztörizálással tartósított termék. Minőségét megőrzi: gyártástól számított 12 hónapig.
(100g termékben) Energia:212 kJ /50 kcal, zsír: 0,3 g, amelyből telített zsírsavak: 0 g, szénhidrát: 12 g, amelyből cukrok: 9 g, rost: 0,6 g, fehérje: 0 g, só: 0 g.
60% szűretlen almalé, 25% BIO fekete berkenye (Aronia melanocarpa), 15% BIO homoktövis (Hippophae rhamnoides).
Nincs, vegán étrendet követők és cukorbetegek számára is ajánlott fogyasztása.
Herbaszörpjeinket tartósítószerek és hőkezelés nélkül készítjük.

  • „Akkor miért nem romlik meg?”
    A minőségmegőrzésről a rendkívül sűrű cukorszirup gondoskodik. Ennek köszönhetően a termék stabil, felbontás után is hosszú ideig megőrzi frissességét, nem igényel hűtést (de hűvös helyen, pl. kamrában tárolandó), továbbá igen kiadós, jól hígítható.
  • „Túl sok cukor van benne, az egészségtelen!”
    A kiemelkedően magas cukortartalommal egyenes arányban szörpjeink az átlagosnál több növényi rész felhasználásával készülnek, hogy ízük a megszokottnál intenzívebb legyen. Az elkészített üdítő cukortartalma azonban már attól függ, hogy milyen hígításban fogyasztjuk a szörpöt: a címkén 1:8 arányú hígítással kalkuláltunk, de ennél hígabban, 1:9 arányban javasoljuk a termék fogyasztását. Családunk egyes tagjai még ennél is „vizesebben” szeretik.
  • „Miért nem készítünk cukormentes változatot?”
    Három okból. Egyrészt, herbaszörpöket készítünk, így odafigyelünk arra, hogy a gyógynövények a lehető legjobb minőségben kerüljenek a fogyasztók elé. Ezért nem főzzük meg őket. Másrészt, ha kiiktatjuk a cukrot a gyártási folyamatból, azzal kiiktatjuk az egyetlen tartósítószermentes megoldást, így cukor helyett jöhet a nátrium-benzoát és a kálium-szorbát. Harmadszor pedig, attól, hogy cukormentesen akarunk szörpöt készíteni, az édes ízről gondoskodunk kell. Választhatunk szintetikus édesítőszereket, melyeknek kellemetlen mellékíze azonban gyakran kiérződik, vagy választhatunk organikus édesítőszereket. A Hárs Udvar szellemiségéhez nyilvánvalóan ez utóbbi állna közelebb. A termék fogyasztói ára azonban ebben az esetben megközelítené a 4-5000 forintot.

Ha először találkozol a termékkel vagy ajándéknak szánod, ajánljuk, hogy a számodra legszimpatikusabb és legkisebb kiszereléssel kezdd az ismerkedést. Ha bevált és visszatérsz, vagy többen összefogva rendeltek, a legközelebbi vásárlásnál már inkább a gyűjtőmennyiségeket ajánljuk, hiszen így tudjuk a legkedvezőbb árakat biztosítani!

Gyömbéres puszedli

Narancsos zabcsók kézműves desszert

Fekete berkenye lekvár

Homoktövis lekvár

Csipkekeksz

Csipkebogyó lekvár