Fenyőrügy herbaszörp
Ha a téli időszakhoz passzoló vagy különleges frissítőre vágysz, a Hárs Udvar fenyőrügy herbaszörpje a neked való választás!
A jelentősebb gyógyhatással bíró, őszi szörpjeink, vagyis a homoktövis, berkenye és csipkebogyó mellett van még egy alapanyag, melyhez vírusos, megfázásos időkben igen nagy bizalommal fordulhatunk, lévén erős antiszeptikus gyógyhatással bír. A fenyőrügy ez, mely ráadásul már a szezon elején hozzáférhető, így jótékony erejével tavaszi szörpkínálatunkat gazdagítja.
A Hárs Udvar fenyőrügy herbaszörpje nem „toboz ízű”, kifejezetten kellemes, mellékíztől mentesen „fenyős”, azok számára pedig, akik még sosem kóstolták, minden bizonnyal egyenesen izgalmas lesz! Fenyőrügy szörpünkhöz saját biogazdaságunkban gyűjtjük az alapanyagot, s háromféle fenyőt használunk fel!
0Ft – 13,500Ft
- „Akkor miért nem romlik meg?”
A minőségmegőrzésről a rendkívül sűrű cukorszirup gondoskodik. Ennek köszönhetően a termék stabil, felbontás után is hosszú ideig megőrzi frissességét, nem igényel hűtést (de hűvös helyen, pl. kamrában tárolandó), továbbá igen kiadós, jól hígítható. - „Túl sok cukor van benne, az egészségtelen!”
A kiemelkedően magas cukortartalommal egyenes arányban szörpjeink az átlagosnál több növényi rész felhasználásával készülnek, hogy ízük a megszokottnál intenzívebb legyen. Az elkészített üdítő cukortartalma azonban már attól függ, hogy milyen hígításban fogyasztjuk a szörpöt: a címkén 1:8 arányú hígítással kalkuláltunk, de ennél hígabban, 1:9 arányban javasoljuk a termék fogyasztását. Családunk egyes tagjai még ennél is „vizesebben” szeretik. - „Miért nem készítünk cukormentes változatot?”
Három okból. Egyrészt, herbaszörpöket készítünk, így odafigyelünk arra, hogy a gyógynövények a lehető legjobb minőségben kerüljenek a fogyasztók elé. Ezért nem főzzük meg őket. Másrészt, ha kiiktatjuk a cukrot a gyártási folyamatból, azzal kiiktatjuk az egyetlen tartósítószermentes megoldást, így cukor helyett jöhet a nátrium-benzoát és a kálium-szorbát. Harmadszor pedig, attól, hogy cukormentesen akarunk szörpöt készíteni, az édes ízről gondoskodunk kell. Választhatunk szintetikus édesítőszereket, melyeknek kellemetlen mellékíze azonban gyakran kiérződik, vagy választhatunk organikus édesítőszereket. A Hárs Udvar szellemiségéhez nyilvánvalóan ez utóbbi állna közelebb. A termék fogyasztói ára azonban ebben az esetben megközelítené a 4-5000 forintot.
Ha először találkozol a termékkel vagy ajándéknak szánod, ajánljuk, hogy a számodra legszimpatikusabb és legkisebb kiszereléssel kezdd az ismerkedést. Ha bevált és visszatérsz, vagy többen összefogva rendeltek, a legközelebbi vásárlásnál már inkább a gyűjtőmennyiségeket ajánljuk, hiszen így tudjuk a legkedvezőbb árakat biztosítani!