Homoktövis herbaszörp
Ha színében és ízében lenyűgöző, az egészségedet is támogató frissítőt keresel, a Hárs Udvar homoktövis herbaszörpje a neked való választás!
A Hárs Udvar homoktövis herbaszörpje kíméletes, lassú préseléssel nyert direktlé felhasználásával készül. A gyümölcs bio certifikációval rendelkező gazdaságból származik, rostanyagtartalma magas, így a szörp maga hígítás előtt felrázandó.
A Hárs Udvar homoktövis herbaszörpjéből textúrájában gazdag, markánsan citrusos ízű és illatú, élénk narancssárga frissítőt készíthetünk, melynek aromáját kiválóan gazdagíthatjuk mentaágakkal, levelekkel. Szódával történő hígítás esetén azonban legyünk tekintettel a magas rosttartalomra, mely szénsavas közegben kedvezőtlenül befolyásolhatja az ital nyújtotta esztétikai élményt. Erőteljes színének és ízének köszönhetően a homoktövis herbaszörp a gyerekek kedvence, bízunk benne, Vásárlóink tetszését is elnyeri majd!
0Ft – 13,500Ft
- „Akkor miért nem romlik meg?”
A minőségmegőrzésről a rendkívül sűrű cukorszirup gondoskodik. Ennek köszönhetően a termék stabil, felbontás után is hosszú ideig megőrzi frissességét, nem igényel hűtést (de hűvös helyen, pl. kamrában tárolandó), továbbá igen kiadós, jól hígítható. - „Túl sok cukor van benne, az egészségtelen!”
A kiemelkedően magas cukortartalommal egyenes arányban szörpjeink az átlagosnál több növényi rész felhasználásával készülnek, hogy ízük a megszokottnál intenzívebb legyen. Az elkészített üdítő cukortartalma azonban már attól függ, hogy milyen hígításban fogyasztjuk a szörpöt: a címkén 1:8 arányú hígítással kalkuláltunk, de ennél hígabban, 1:9 arányban javasoljuk a termék fogyasztását. Családunk egyes tagjai még ennél is „vizesebben” szeretik. - „Miért nem készítünk cukormentes változatot?”
Három okból. Egyrészt, herbaszörpöket készítünk, így odafigyelünk arra, hogy a gyógynövények a lehető legjobb minőségben kerüljenek a fogyasztók elé. Ezért nem főzzük meg őket. Másrészt, ha kiiktatjuk a cukrot a gyártási folyamatból, azzal kiiktatjuk az egyetlen tartósítószermentes megoldást, így cukor helyett jöhet a nátrium-benzoát és a kálium-szorbát. Harmadszor pedig, attól, hogy cukormentesen akarunk szörpöt készíteni, az édes ízről gondoskodunk kell. Választhatunk szintetikus édesítőszereket, melyeknek kellemetlen mellékíze azonban gyakran kiérződik, vagy választhatunk organikus édesítőszereket. A Hárs Udvar szellemiségéhez nyilvánvalóan ez utóbbi állna közelebb. A termék fogyasztói ára azonban ebben az esetben megközelítené a 4-5000 forintot.
Ha először találkozol a termékkel vagy ajándéknak szánod, ajánljuk, hogy a számodra legszimpatikusabb és legkisebb kiszereléssel kezdd az ismerkedést. Ha bevált és visszatérsz, vagy többen összefogva rendeltek, a legközelebbi vásárlásnál már inkább a gyűjtőmennyiségeket ajánljuk, hiszen így tudjuk a legkedvezőbb árakat biztosítani!